Video Julio Iglesias, reținut în aeroport. Ce i-au găsit vameșii în bagaje

Julio Iglesias, reținut în aeroport. Ce i-au găsit vameșii în bagaje

Bagajele celebrului cântăreţ spaniol au fost confiscate imediat ce a aterizat pe un aeroport din Republica Dominicană, unde a fost ulterior reţinut de autorităţi.

Julio Iglesias a fost reţinut timp de mai multe ore, în data de 10 ianuarie, în timpul unei escale pe un aeroport din Republica Dominicană. 

Potrivit presei spaniole, artistul în vârstă de 80 de ani venea din Bahamas şi se îndrepta către Punta Cana, având în bagaje peste 40 de kilograme de alimente, lucru interzis în Republica Dominicană.

După ce valizele au fost golite, mâncarea a fost imediat analizată de autoritățile locale. Vameșii au găsit de la fructe și legume, până la carne în bagaje.

În acest caz a intervenit și ministrul agriculturii, Limber Cruz López, care a explicat motivele controlului la fața locului: ”Nu este o măsură ad personam, ci o chestiune de control normal. Avem o alarmă și avem o supraveghere foarte serioasă în toată țara. Motivul este atacul dăunătorilor de fructe”

Este vorba de musca mediteraneană a fructelor, un dăunător agricol.

Surse apropiate artistului spun că nu este pentru prima dată când Julio Iglesias călătorește cu bagajele doldora de provizii.

Comenteaza