"> " />

Noul star al lui "U", Adrian Cristea, a fost părăsit de celebra lui iubită VIDEO

Noul star al lui
Fotbalistul transferat de "U" în această iarnă a rămas fără iubită. Bianca Drăguşanu a declarat la televiziune că l-a părăsit.
Adrian Cristea a rămas singur, din primele sale zile la Universitatea. Prietena sa, Bianca Drăguşanu, a declarat în direct la televiziune că l-a părăsit.

"Între noi a fost întotdeauna o probleme de comunicare. Nu puteam să mă înţeleg cu el. Nu puteam comunica aşa cum trebuia. Eu i-am spus de când am aflat că pleacă la Cluj să rămânem prieteni, că aşa e frumos. El nu a vrut, dar asta este decizia mea. Am vorbit astăzi la telefon şi i-am spus că nu putem continua. El mi-a zis că mă iubeşte, dar i-am răspuns că acestea sunt cuvinte prea mari pentru un bărbat ca el. Dragostea trebuie dovedită. Am simţit că mă iubeşte, dar în ultima perioadă s-a rupt. Eu i-am spus că nu vreau să continuăm relaţia asta, pentru că simt că nu mai este ce trebuie. Adrian are foarte multe calităţi, dar am ajuns la concluzia că nu ne potrivim. Cel mai bun lucru pentru mine este acum să fiu singură şi să mă concentrez asupra carierei. Nu mai am deocamdată nevoie de un bărbat lângă mine", a spus Bianca.

Luni seară, la emisiunea Realitatea Sportivă Clujeană, de la Realitatea TV Cluj, Adrian Cristea a spus că Bianca Drăguşanu va veni la Cluj în week-end-uri: "În viaţă trebuie să faci sacrificii. Nu cred că transferul meu va afecta relaţia cu ea. Oricum, suntem profesionişti, trebuie să mergem acolo unde câştigăm bani ca să ne întreţinem familia. Bianca va veni la Cluj în week-end-uri", a spus Cristea.




Comenteaza