O zi da, o zi ba! Dieta “jumătate de normă”. Slăbești fără să te chinui

O zi da, o zi ba! Dieta “jumătate de normă”. Slăbești fără să te chinui

Chiar dacă pare de necrezut, există și diete “cu jumătate de normă” care, pe lângă faptul că se dovedesc a fi eficiente, sunt și sănătoase.

Dieta o zi da, o zi ba, se bazează pe consumul preponderent de legume, în special de morcovi. Dacă o ţii de trei ori pe săptămână, adică o dată la două zile, iar regimul tău alimentar este echilibrat în zilele fără restricţii, nu rişti să pui la loc ce ai dat jos cu o zi în urmă şi, astfel, după trei săptămâni, cântarul îți va indica că ai pierdut în jur de 5 kilograme.

Iată ce ar trebui să conțină meniul tău o dată la două zile:

Micul dejun: Înainte cu o jumătate de oră de la prima masă a zilei bea un pahar cu apă în care ai amestecat o linguriţă cu miere de albine şi una cu oţet de mere, apoi fă-ți o salată din 300-400g de morcovi dați pe răzătoare. Adaugă salatei două linguriţe cu ulei de măsline și pătrunjel. Bea și o ceaşcă de ceai verde neîndulcit.

Gustare: Dacă ți-e foame și mai e ceva până la prânz, bea un pahar cu suc de morcovi.

Prânz: O porţie de supă caldă de legume (circa 300 grame de morcovi la porţie) şi la felul doi o porţie de legume gătite în abur: roşii, ceapă, ţelină, dovlecel, legume cu indice caloric scăzut şi verdeaţă.

Gustare: După-amiază, mai bea un pahar cu suc de morcovi.

Cină: La cină mâncă încă o supă care să conțină cât mai multe legume.

loading...
Comenteaza