Politehniştii s-au distrat pe cinste la Balul Bobocilor GALERIE FOTO

Politehniştii s-au distrat pe cinste la Balul Bobocilor GALERIE FOTO
Senzaţii tari, fete frumoase şi băieţi chipeşi au încins miercuri seara sala CCS, într-un spectacol cu muzică, dans şi teatru studenţesc, dar şi muzică folk.
Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca şi-a ales cei mai frumoşi boboci ai anului într-un show care a mobilizat toată suflarea artistică a instituţiei. În jur de 2.000 de persoane au umplut până la refuz sala proaspăt renovată a Casei de Cultură a Studenţilor (CCS), alcătuind un public cum mulţi artişti şi-ar dori, receptiv şi gala de aplauze şi hotote de râs la orice replică sau acţiune a celor de pe scenă.

Cele 7 perechi de candidaţi la titlul de Miss şi Mister Boboc s-au întrecut de zor la diverse probe, între care au fost inserate momentele artistice susţinute de echipele clubului Observator. Proba de dans a fost “incendiară” mai ales la momentul de manele, când din boxe a răsunat “Eşti femeia visurilor mele”, al lui Adrian Minune, în timp ce la vals sau tango perechile se mişcau greoi şi stângaci. Ansamblul Românaşul a făcut apoi senzaţie cu dansuri şi cântece populare, după care a avut loc o tombolă.

Proba ce a urmat a dat fiori de groază unora dintre concurenţi, dar şi publicului. Concurenţii au fost legaţi la ochi şi nevoţi să ghicească conţinutul unui vas trasparent, după ce l-au atins în prealabil. Dacă unii au avut de în faţă ciorapi de damă, bucăţi de carne sau linte, alţii au fost îndemnaţi să pipăie şi chiar să miroase ori să guste viermi vii, un peşte mort sau un tampon îmbibat în lichid. Între cele mai savurate momente a fost revenirea pe scenă a unor membri ai fostelor brigăzi de umor studenţesc de la UTCN, între care şi faimosul Rabă. Vedeta serii a fost însă folkistul Ducu Bertzi, iar după desemnarea câştigătorilor distracţia s-a mutat în Obsession.
Comenteaza