Remedii mahmureală. Ce să faci dacă ai băut puțin peste măsură de Sărbători

Remedii mahmureală. Ce să faci dacă ai băut puțin peste măsură de Sărbători

Bunătățile care umplu mesele de Paște a românilor sunt "udate", de obicei, și cu un pahar de alcool, dar mesenii care depășesc măsura paharelor vor simții acest lucru a doua zi.

Sărbătorile Pascale vin, pe lângă bunătățile tradiționale, și cu alcool pe mesele românilor. Totuși comsumul băuturilor poate duce la starea de mahmureală a doua zi.

Din păcate, nu există un remediu magic pentru mahmureală, deși sunt din ce în ce mai multe întreprinderi specializate (cum ar fi barurile) care vă pot ajuta să vă descurcați. Cu toate acestea, cu următoarele sfaturi nu va trebui să ieșiți din casă pentru a scăpa de mahmureală. După câteva ore, totul revine la normal, potrivit alephnews.ro.

Multă apă și mâncarea potrivită

Băutura v-a deshidratat și acum este timpul să refaceți lichidele din organism. Este recomandat să beți multă apă, cât de multă poți și chiar mai multă. Vă va face să vă simțiți mai bine treptat. Încercați să mâncați ce vă cere corpul. Organismul dumneavoastră va cere cere junk food: hamburgeri, pizza, hot dog. Pe de o parte, cantitatea mare de zaharuri și grăsimi din aceste produse va contribui la creșterea nivelului de glucoză, dar aveți grijă, este posibil să aveți un stomac delicat.

Celebrele murături și pastile de dureri de cap

Experții recomandă micul dejun ușor de digerat și care asigură un aport rapid de nutrienți. Acest lucru va reduce efectele mahmurelii. Mai puține dureri de cap, tremurături și greață. Bananele oferă imediat sodiu și potasiu. Alternativ, experții recomandă murăturile. Ouăle pot ajuta, de asemenea, la ameliorarea simptomelor mahmurelii. Pentru un nivel scăzut de zahăr din sânge, puteți alege mierea. Spanacul și nucile completează recomandările.

Cafeaua ajută, dar nu în exces

Un studiu al Universității Thomas Jefferson a descoperit că asocierea cafelei și a aspirinei ar putea ajuta în lupta împotriva mahmurelii, dar trebuie să găsiți un echilibru. Mai mult de două cești de cafea tare pot readuce oroarea deshidratării și pot declanșa o recidivă a mahmurelii.

Comenteaza