Video S-a dat startul la relaxare. Doi râşi care se hârjonesc în zăpadă în Parcul Național Piatra Craiului au oferit un spectacol pe cinste

S-a dat startul la relaxare. Doi râşi care se hârjonesc în zăpadă în Parcul Național Piatra Craiului au oferit un spectacol pe cinste
| Foto: Facebook/ Ministerul Mediului

Rangerii din Parcul Național Piatra Craiului au avut parte de un spectacol oferit de doi râşi care se hârjonesc în zăpadă. Ministerul Mediului a făcut publică filmarea şi a numit-o "Dragoste de râs".

Ne e dor de relaxare. Şi dacă alţii se bucură de ea, ne bucurăm pentru ei. De data aceasta doi râşi ne trezesc dorul de relaxare şi de viaţa trăită în libertate, înainte de a fi, într-un fel sau altul, prizonierii pendemiei de COVID-19. 

O cameră video amplasată de rangerii de la Parcul Național Piatra Craiului a surprins spectacolul oferit de doi râși care se hârjonesc în zăpadă. Imaginile inedite au fost postate de Ministerul Mediului pe pagina de Facebook alături de o „avertizare”: „În mod sigur imaginile vă vor afecta emoțional! Dragoste de râs!”.

„Două exemplare de râs, superbe, ascunse undeva în adâncurile pădurii, își fac de cap prin zăpadă, se hârjonesc, totul pe un fundal sonor asigurat de câteva păsări”, scrie Ministerul Mediului.

„Un film ce trezește emoții, cu adevărat. Pentru o zi cu zâmbete și cu mirare”, mai notează ministerul.

 

Comenteaza