Slăbește în vacanță. Patru sfaturi pentru un sejur fără să faci sport și fără se te înfometezi

Slăbește în vacanță. Patru sfaturi pentru un sejur fără să faci sport și fără se te înfometezi

Concediul este cel mai așteptat moment al anului, însă nu face excese în ceea ce privește mâncarea.

Inlocuieste carnea cu fructele de mare

Persoanele care inlocuiesc carnea de pui, vita sau porc au sanse mai mari sa slabeasca. Potrivit unor studii, femeile care au consumat fructe de mare mai mult timp au reusit sa scape de cateva kilograme bune, fata de cele care nu au renuntat la carne.

Plimba-te

Mersul pe jos este grozav pentru sănătate. Mergei cel puțin 30 de minute pe zi. Este mult mai usor sa faci miscare in timpul vacantei, in drumetii, admirand in acelasi timp un peisaj de vis, care sa te incarce cu energie.

Inlocuieste bauturile dulci cu sucuri naturale si lapte de cocos

Aceasta este una dintre cele mai gustoase moduri de a pierde in greutate in timp ce esti in vacanta. Inlocuieste băuturile răcoritoare sau alcoolul cu suc proaspăt și vei observa o diferență imediat. Daca vrei ca această metodă să fie cât mai eficientă posibil, trebuie sa bei un suc din fructe proaspete cu 20 de minute inainte de masa. In acest fel vei reduce pofta de mancare, iar corpul tau va primi si vitaminele necesare. Poti sa incerci si sucuri facute cu patrunje, castraveti sau legume.

Dar nu exagera (sistemul digestiv are nevoie de timp pentru a obisnui cu aceste produse).  Pentru a accelera metabolismul poti sa adaugi in sucuri si condimente, precum sare sau piper. Daca iti place, cea mai sanatoasa alternativa ar fi insa laptele de cocos, care are numeroase beneficii pentru sanatate.

Fa exercitii in apa

Una dintre cele mai mari distractii in vacanta este inotul si apa. Pentru a te mentine in forma si pentru a arde cat mai multe calorii, fa exercitii in apa. Nu ai nevoie neaparat de un instructor. Poti face si singura, inventand, tot felul de exercitii care sa iti puna in miscare muschii si sa accelereze metabolismul.

 
 
 
 

Comenteaza