Video Solistul Coldplay, fără fițe de vedete: S-a plimbat printr-un parc din București și și-a luat înghețată de la o tarabă

Solistul Coldplay, fără fițe de vedete: S-a plimbat printr-un parc din București și și-a luat înghețată de la o tarabă
| Foto: captura video

Chris Martin a fost surprins într-un parc din București, în timp ce își cumpăra o înghețată, înainte de show-ul Coldplay din Capitală.

Imaginile postate pe internet cu artistul comportându-se ca un simplu turist și demonstrând o modestie de remarcat i-au încântat pe fani. Mai mult, un simplu gest a lui Chris Martin arată că artistul este și o persoană foarte educată. Cântărețul britanic l-a salutat pe vânzător ridicându-și șapca de pe cap.

Îmbrăcat simplu, în pantaloni negri și tricou, Chris Martin și-a așteptat rândul la tarabă fără să își arate statutul de superstar internațional. 

Imaginile au fost captate de o cameră de supraveghere amplasată în zonă și au devenit virale pe rețelele de socializare, subliniind latura sa modestă și accesibilă. 

"Își ridică pălăria în semn de salut respectuos? Nu este doar un bărbat, este un domn" / "Înghețată? De ce nu?! Acesta este Chris!!" / "Am trecut pe lângă el când eram în București. Stătea pe o bancă în parc și vorbea cu unul dintre prietenii lui. Îmi place foarte mult cât de modești sunt", sunt câteva dintre reacțiile fanilor la imaginile cu artistul la taraba cu înghețată.

Comenteaza