Toamna ruginie de Transilvania. Americanii ne-au inclus în topul celor mai frumoase locuri autumnale din lume

Toamna ruginie de Transilvania. Americanii ne-au inclus în topul celor mai frumoase locuri autumnale din lume
O fotografie realizată lângă o şosea din Transilvania se află într-un top realizat de un site american, care se intitulează a fi „probabil cel mai bun site din lume”.

Site-ul The Chive a publicat un top al locurilor frumoase care amintesc faptul că vine toamna. Frumuseţea Transilvaniei în acest anotimp este surprinsă într-o imagine silenţioasă şi plină de mister şi se află pe locul 15 din 29 de locuri de pe tot globul.

Fotografia ilustrează o porţiune de drum, iar de o parte şi de alta se află păduri în culori autumnale aprinse care intră în contrast cu ceaţa ce învăluie întregul peisaj. Lumina cenuşie denotă frigul care îşi face apariţia odată cu venirea toamnei, rezultatul fiind un loc misterios, aşa cum este privită Transilvania de către mulţi străini.

Transilvania se află în top alături de locuri cunoscute peste tot în lume pentru frumuseţea lor, cum ar fi Parcul Central din New York, păduri din North Carolina, Anglia, Scoţia, Kyoto şi Tokyo (Japonia), Aspen (Colorado), Otago (Noua Zeelandă), Vancouver (Canada), Copenhaga (Danemarca) şi altele.

 

Etichete
Comenteaza