Un celebru artist a făcut infarct pe scenă, în timpul unui concert la București

Un celebru artist a făcut infarct pe scenă, în timpul unui concert la București

Un cunoscut chitarist internațional a fost transportat de urgență, miercuri seara, la spital, după ce a făcut un infarct în timpul spectacolului pe care îl susținea pe o scenă din Capitală.

Este vorba despre Al Di Meola, cunoscutul chitarist de jazz, care a cântat, miercuri seară, la București, pe Arenele Romane, scrie Adevărul.

Atacul de cord a survenit în timpul concertului și artistul a fost dus de urgență la Spitalul Bagdasar Arseni, în jurul orei 12 noaptea, unde medicii i-au montat patru stenturi la inimă. Starea sa este bună acum.

Chitarist jazz, jazz-rock şi jazz-fusion, dar şi producător, Al Di Meola - născut în New Jersey, pe 22 iulie 1954 - s-a înscris la colegiul de muzica Berklee din Boston, în 1971, iar trei ani mai târziu, s-a alăturat trupei pianistului Chick Corea, Return to Forever, alături de care a cântat până în 1976. În acelaşi an a lansat primul album solo, „Midnight Sun”.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza