Un suporter a alergat 1.400 kilometri până la München, pentru primul meci al României

Un suporter a alergat 1.400 kilometri până la München, pentru primul meci al României
| Foto: mediafax

Daniel, un pasionat suporter al echipei Dinamo București, a încheiat o călătorie de 25 de zile și a parcurs aproximativ 1.400 de kilometri până la Munich Fussball Arena, locul unde România a debutat în EURO 2024 împotriva Ucrainei.

Plecat de la Stadionul „Ștefan cel Mare” din București, Daniel a traversat drumuri și granițe, fiind întâmpinat de oameni uimiți și generoși pe tot parcursul aventurii sale, conform Mediafax.

„Ai nevoie de o doză mare de curaj pentru a finaliza o călătorie ca aceasta. Am avut provocări fizice, cum ar fi gleznele umflate și problemele cu tibia, dar am reușit să le gestionăm cu ajutorul unor tratamente adecvate. Mentalitatea a fost crucială - în fiecare dimineață îmi stabilisem un plan, chiar dacă traseul nu era complet definit. Am avut privilegiul să întâlnesc oameni minunați care mi-au făcut călătoria memorabilă”, a mărturisit Daniel.

Aproape de inimile oamenilor, Daniel a fost primit cu căldură în casele lor, tratat ca un membru al familiei. Mulți l-au ajutat în diverse moduri - de la gătitul mesei până la oferirea unui adăpost în nopți ploioase. „Ceea ce am făcut nu a fost o competiție, ci o călătorie”, a subliniat el.

Călătoria sa nu a fost doar despre kilometri parcurși, ci și despre lecțiile învățate.

„Cele 25 de zile mi-au arătat că așteptările sunt mai puțin importante decât dăruirea și determinarea. Sper ca jucătorii echipei naționale să lupte pentru țară în acest turneu. Am încredere în ei și în dorința lor de a realiza ceva mare”, a adăugat Daniel.

Daniel a dovedit că pasiunea pentru fotbal poate uni oamenii dincolo de granițe și limbaje diferite.

 

Comenteaza