VIDEO | Cum arată şi cum vorbeşte robotul Donald Trump

VIDEO | Cum arată şi cum vorbeşte robotul Donald Trump
Parcul de distracţii Disney din Orlando, Florida, a redeschis o expoziţie inedită, intitulată „Hall of presidents”, după lucrări care au durat aproape un an şi în care este expus un nou „membru” – un robot vorbitor care reprezintă o copie a preşedintelui Donald Trump -, ce a generat însă numeroase reacţii pe reţelele de socializare.

Această instalaţie artistică prezintă pe o estradă istoria de peste 200 de ani a Statelor Unite graţie celor 45 de preşedinţi ai acestei ţări. Instalaţia conţine diverse proiecţii şi efecte sonore şi vizuale. Unii dintre roboţi sunt înzestraţi cu funcţii motrice şi vocale.

Îmbunătăţirile aduse începând din ianuarie permit o prezentare a istoriei americane „aşa cum nu s-a mai văzut niciodată până acum", au declarat reprezentanţii grupului Disney pe un blog oficial, insistând asupra funcţiilor audio-motrice adăugate copiei robotizate a preşedintelui Donald Trump.

CITEŞTE AICI CONTINUAREA ARTICOLULUI + VIDEO

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza