Vlăduţa Lupău: "Asta e, sunt mamă de băieţi!" / "Minune care vei veni în viața noastră, vreau să știi că..."

Vlăduţa Lupău: "Asta e, sunt mamă de băieţi!" / "Minune care vei veni în viața noastră, vreau să știi că..."

În 2022 Vlăduţa Lupău a anunţat de Buna Vestire că este însărcinată cu Iair, acum la fel, cântăreaţa a anunţat că este însărcinată cu cel de-al doilea copil, tot în preajma acestei sărbători.  

"Iair a avut bucuria de a dezvălui ce are mama în burtică. I-am zis într-o seară când era rupt de somn, ia zi, ce are mama în burtică? Ce credeţi că a zis? Băiat!!! Aşa că Iair o să aibă un frăţior", a dezvălui cântăreaţa Vlăduţa Lupău la emisiunea lui Cătălin Măruţă de la ProTV. 

"Să nu mai ziceţi fetelor că după forma burţii este fată, NU! E băiat, sunt mamă de băieţi!", a mai spus Vlăduţa care este însărcinată în luna a 6-a cu al foilea copil. 

"O ființă mică… o să mă strige “mămică”. O altă minune Dumnezeu a pus în pântecele meu și va pune curând în viața noastră de familie. Iair a fost binecuvântat să nu rămână singur pe lume și o să aibă un partener de joacă, de necazuri și bucurii, un partener sincer și loial pe viață!

În rugăciunile mele, mereu îi mulțumesc și îl rog pe Dumnezeu de sănătate … iar de curând am îndrăznit să-i cer “Doamne dacă vreodată vei mai binecuvânta casa noastră și familia cu un copil, aș vrea să fie cat mai curând ca să crească împreună cu Iair” și iată că… la fel ca de fiecare dată El mi-a ascultat rugăciunea. Ce mare binecuvântare!

Așadar minune care vei veni în viața noastră, vreau să știi că mami, tati și frățiorul tău te așteptăm iar iubirea noastră se va înmulți nu se va împărți.

Ce mai vreau să știi și ce i-am spus și fratelui tău…
…nu-ți promit că îți voi da marea și sarea în viața ta, dar îți promit că te voi învața să-L iubești pe Dumnezeu și atunci El îți va da tot ceea ce îți dorești! Crede-mă!
Te iubesc minune, cu drag mami!", a postat artista pe pagina ei de socializare. 

CITEŞTE ŞI: Vlăduța Lupău dezvăluie sexul celui de-al doilea copil! Va fi băiat sau fată?

Comenteaza