Weekendul prelungit este un bun motiv să apeși butonul de pauză și să te bucuri de atmosfera primitoare a teraselor din Iulius Mall Cluj

Weekendul prelungit este un bun motiv să apeși butonul de pauză și să te bucuri de atmosfera primitoare a teraselor din Iulius Mall Cluj

Un moment mult așteptat: relaxare în aer liber pe terasele IULIUS MALL CLUJ.  

Transformă timpul liber într-o „vacanţă”, pentru că îl poți petrece în locațiile în aer liber, cu specific internațional! Terasele sunt pregătite să te întâmpine cu responsabilitate și măsuri de protecție!

Știm că îți este dor de o ieșire cu prietenii, iar nouă ne-a fost dor de atmosfera animată de la terase! Acum s-au redeschis, iar pauzele de cafea, poveștile cu cei dragi și evadarea din weekend pot fi din nou stabilite în locațiile atractive de la Iulius Mall. Indiferent dacă vrei să ieși la o cafea, la un desert sau la o pizza, sigur găsești terasa perfectă.

Siguranța ta este pe primul loc, astfel că sunt respectate măsurile de distanțare fizică și de protecție, printre care: mesele sunt dezinfectate după fiecare client și sunt amplasate la o distanță de cel puțin doi metri, personalul poartă echipament, poți împărți masa cu maximum încă trei prieteni și ai la dispoziție facilități pentru igienizarea mâinilor.

Quartz Cafe by Nescafe te așteaptă pe terasa situată deasupra Starbucks cu cele mai bune specialități de cafea, cu deserturi gustoase și cu băuturi cu chef de vară, iar Sweet Caffe te întâmpină pe terasa din zona foodcourt într-o atmosferă prietenoasă și vibrantă, care face conversațiile să se lege cu ușurință.

Terasa Pizza Hut te invită să savurezi pizza la care ai visat de multe ori în ultimele luni, iar dacă iubești gusturile asiatice, trebuie să încerci aromele exotice de la DASHI – Noodle & Rice Bar sau Wasabi Running Sushi, care funcționează în regim takeaway. O cafea Starbucks este întotdeauna irezistibilă, așa că o poți lua „to go” și să te bucuri de gustul ei în parc. Tot ce ai nevoie pentru o zi reușită este un meniu delicios Taco Bell sau KFC? Ai posibilitatea să le iei la pachet și să le împarți cu prietenii, în locul vostru preferat de întâlnire în aer liber.

Pe lângă ieșirea la terasă, te poți bucura de începutul verii și în cadrul natural al Iulius Parc, relaxându-te pe gazon, pedalând sau plimbându-te pe alei.

De asemenea, poți combina ieșitul în oraș și cu o vizită în locațiile cu produse alimentare, de servicii farmaceutice, veterinare și de curățătorie. Programul acestora este disponibil pe www.iuliusmall.com/cluj.

Ne bucurăm împreună de vară, în parc și la terase! Pentru siguranța ta și a celor din jur, îți recomandăm să plătești cu ajutorul cardului, să păstrezi distanța față de ceilalți și să îți iei toate măsurile de protecție.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza