Produsele personalizate, realizate cu utilaje performante la Cluj (P)

Produsele personalizate, realizate cu utilaje performante la Cluj (P)
Produsele personalizate sunt imprimate cu tehnologie modernă la Cluj-Napoca. Firma IVP Design a achiziţionat computere şi periferice performate, printr-un proiect european nerambursabil în valoare de 519.810 lei plus TVA.

Proiectul "Calitatea înscrisă în indentitate: modernizarea atelierului de producţie prin retehnologizare", proiect selectat în cadrul Programului Operaţional Regional şi co-finanţat de Uniunea Europeană prin Fondul European pentru Dezvoltare Regională, a fost implementat în perioda 1 octombrie 2013-30 iunie 2014.

Prin acest proiect s-a urmărit creşterea competitivităţii şi a productivităţii întreprinderii pentru adaptarea la cerineţele unei pieţe concurente dinamice şi globalizate. S-au creat de asemenea, 4 noi locuri de muncă: "Implementarea s-a desfăşurat în condiţii foarte bune, bugetul alocat a fost utilizat integral şi toate plăţile au fost aprobate fără corecţii financiare", a declarat Viorel Prodan, directorul IVP Design.

Pritre utilajele achiţionate prin proiectul european se numără: printerul de dimensiune mare Mimaki CJV30-160, care tipăreşte şi decupează la o rezoluţie de 1440 dpi o gamă variată de materiale cu lăţime de 160 cm; presa metalică Die Cutter C-Press 440, care poate tăia după diferite forme, folosind un şablon, puzzle-uri, cărţi de vizită şi alte materiale de până la 1.5 mm grosime; o ghilotină manuală profesională, gravatoare laser pentru gravura şi tăierea de materiale plastice, metalice, din cauciuc sau lemn, hârtie şi carton, dar şi o unitate cu procesor Intel Core i5 şi un monitor LED.

Computerele şi perifericele, cât şi cîteva produse realizate cu aceste utilaje, au fost prezentate în cadrul unei conferinţe de presă.

IVP Design are sediul în cartierul Mănăştur, pe strada Bucegi.

Etichete
Comenteaza