Mobilizare la pelerinajul de la Mănăstirea Nicula. Peste 200 de polițiști vor fi la datorie

Mobilizare la pelerinajul de la Mănăstirea Nicula. Peste 200 de polițiști vor fi la datorie

În contextul minivacanței, prilejuită de sărbătoarea Adormirii Maicii Domnului din data de 15 august, și a pelerinajului care va avea loc la mănăstirea Nicula, sute de polițiști se vor afla la datorie.

În perioada 11 – 15 august a.c., în medie, peste 200 de polițiști vor acționa pentru ca manifestările religioase sau alte tipuri de evenimente publice să aibă loc în siguranță, cu respectarea prevederilor legale.

Întrucât, în această perioadă se vor înregistra valori ridicate de trafic, în special pe DN1C – E576, înspre municipiul Gherla, polițiștii recomandă șoferilor să fie atenți la condițiile de drum și să aibă răbdare și bunăvoință față de toți participanții la trafic. 
  
De altfel, oamenii legii îndeamnă la atenție sporită, iar viteza de deplasare să fie adaptată atunci când circulați cu autovehiculul prin zonele cu activitate pietonală intensă. 
  
“În apropierea mănăstirii Nicula, respectați indicațiile autorităților referitoare la fluidizarea traficului și parcarea autovehiculelor. Pentru a evita aglomerația, în special în data de 15 august, vă rugăm să luați în calcul mijloacele de transport în comun, inclusiv cursele speciale puse la dispoziție de autoritățile locale, pe ruta Gherla –Nicula. 

Polițiștii sunt pregătiți să acționeze în scopul îndrumării persoanelor, supravegherii și gestionării traficului rutier, dar și pentru a preveni producerea unor situații de natură a perturba siguranța persoanelor”, au transmis polițiștii clujeni.  
  

loading...
Comenteaza