ACTE DE CRUZIME ŞOCANTE: Doi minori de 9 şi 13 ani au ucis în bătaie un câine

ACTE DE CRUZIME ŞOCANTE:  Doi minori de 9 şi 13 ani au ucis în bătaie un câine
| Foto: captura video - https://salajeanul.ro/

Doi minori de 9 şi 13 ani, ambii din localitatea Fildu de Sus, judeţul Sălaj au ucis în bătaie un câine. Fapta a fost anunţată la 112 când animalul încă era în viaţă. 

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Sălaj a informat că a fost sesizat, prin apel la 112, despre faptul că în localitatea Fildu de Sus mai mulţi minori agresau un câine.

"La faţa locului s-au deplasat cu operativitate poliţiştii Biroului pentru Protecţia Animalelor, împreună cu poliţiştii Secţiei nr. 2 Poliţie Rurală Sânmihaiu Almaşului, au efectuat cercetări cu privire la identificarea persoanelor şi au găsit câinele decedat, la liziera pădurii din localitate.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii Biroului pentru Protecţia Animalelor au identificat persoanele bănuite de comiterea faptei ca fiind doi minori de 9 şi 13 ani, ambii din localitatea Fildu de Sus", se arată într-o informare de presă transmisă joi, 9 februarie, de IPJ Sălaj, citată de salajeanul.ro

Potrivit sursei citate, poliţiştii Biroului pentru Protecţia Animalelor continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a survenit decesul animalului.

Ancheta, efectuată sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Zalău, vizează comiterea infracţiunii de ucidere a animalelor cu intenţie, fără drept.

Comenteaza