Anchetă în Jandarmerie după ce o angajată a fost prinsă cu "prafuri" în mașină

Anchetă în Jandarmerie după ce o angajată a fost prinsă cu "prafuri" în mașină

Jandarmeria demarează o anchetă, după ce o angajată a fost prinsă cu posibile droguri în mașină.

O angajată la Serviciul Juridic al Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei (BSIJ) și care, timp de două luni, a îndeplinit și funcția de purtător de cuvânt al instituției, a fost prinsă de polițiștii Secției 18, zilele trecute, în zona palatului Bragadiru din Capitală, la un control de rutină în trafic, cu mai multe pliculețe de praf alb, despre care se presupune că ar fi cocaină.

”Confirmăm faptul că în data de 19.11.2023, in urma unui control de rutină în trafic, polițiștii din cadrul Secției 18 au descoperit asupra unei femei jandarm substanțe susceptibile a fi interzise la deținere”, au transmis polițiștii, potrivit stiripesurse.ro.

Cazul a fost preluat de reprezentanții B.C.C.O., în vederea continuării cercetărilor.

”Imediat după încheierea verificărilor și comunicarea de către instituțiile abilitate, vom dispune măsurile necesare în conformitate cu legislația în vigoare.

Din păcate, în ciuda eforturilor conjugate ale structurilor Ministerului Afacerilor Interne de a eradica această situație, acest moment ne arată că inclusiv cei care sunt în poziții de autoritate și responsabilitate, nu sunt imuni la provocările și ispitele societății. (...) Ne reafirmăm, în mod transparent, așa cum am făcut-o de fiecare dată, disponibilitatea de a oferi sprijin necondiționat instituțiilor statului român și ori de câte ori ni se vor cere informații care pot elucida astfel de situații, vom pune la dispoziție, în regim de urgență, toate datele solicitate”, a transmis Jandarmeria, într-un comunicat.
 


 
 

Comenteaza