Antreprenorii aşteaptă vaccinarea şi recomandările autorităţilor pentru companii

Antreprenorii aşteaptă vaccinarea şi recomandările autorităţilor pentru companii
| Foto: alephnews.ro

Mircea Vadan este fondatorul unei firme de IT şi unul dintre antreprenorii care aşteaptă să se vaccineze. Spune că primul motiv este sănătatea personală, dar are încredere în vaccin şi pentru familia sa.

Aceste motive îi sunt suficiente să facă pasul spre vaccinare, deşi spune că, pentru moment, crede că autorităţile nu au o campanie clară.

Speră ca în câteva luni să devină totul mai limpede. „Părinţii mei, bunicii fiind mai în vârstă, chiar sunt într-o categorie de risc mai mare şi practic am avut multe limitări în a-i vizita sau a ne vedea faţă în faţă în ultimele opt luni.

Cred că ţine în primul rând de stat să împingă partea de vaccinare şi să facă clare cumva anumite beneficii pentru oameni, sau să facă nişte recomandări pentru companii”, spune Mircea Vadan, fondator Activize.Tech şi Cluj Startups.n

Pentru compania sa, Mircea spune că este liniştit. Media de vârstă în rândul colegilor săi este de 30 de ani. În plus, spune că în sectorul IT se poate munci de oriunde. Aşa că nu ia contact cu cei de la muncă şi nu se simte supus la risc.

„Aştept vaccinarea, doar că ştiu că eu şi colegii mei care sunt destul de tineri, de asemenea, suntem undeva la coada listei. Companiile pot participa cu anumite recompense pentru angajaţii care sunt mai proactivi pentru vaccinare”, adaugă Mircea Vadan.

Comenteaza