Apple a lansat iPhone 4S în cadrul evenimentului de aseară. UPDATE

Apple a lansat iPhone 4S în cadrul evenimentului de aseară. UPDATE
Apple a lansat noua versiune a iPhone, iPhone 4S. Aceasta a fost prima lansare importantă a unui produs din ultimii ani care va avea loc în lipsa lui Steve Jobs.

Modelul iPhone 4S, care va fi mai rapid, mai subţire şi cu un ecran mai mare, va intra pe piaţă la timp pentru sezonul cumpărăturilor de iarnă şi ar trebui să ajute Apple să păstreze distanţa faţă de principalul concurent, Samsung Electronics.

Comanda vocală este una dintre principalele noutăţi ale iPhone 4S. Aplicaţia se numeşte Siri. Aceasta foloseşte recunoaşterea vocii pentru a prelua comenzi şi întrebări de la utilizator. Telefonul va putea spune cum este vremea. Mai mult, se vor putea trimite şi SMS-uri vocale. Limbile pe care le vorbeşte noul iPhone sunt engleză, franceză şi germană.

Lansările de produse ale Apple sunt unele dintre cele mai aşteptate evenimente în sectorul tehnologic, fiind urmărite de fani, investitori, presă şi jucătorii din sectorul de profil.

Prin lansarea noului smartphone, Apple se confruntă cu provocarea de a depăşi popularitatea actualului iPhone 4, un hit al ultimelor 15 luni, cu vânzări de peste 20 de milioane de aparate în trimestrul al treilea încheiat pe 25 iunie.

 

 

Watch live video from Vertex on ro.justin.tv

Etichete
Comenteaza