Ce îi leagă pe Leo DiCaprio, Gerard Butler şi Eros Ramazzotti: O ROMÂNCĂ SUPERBĂ

Ce îi leagă pe Leo DiCaprio, Gerard Butler şi Eros Ramazzotti: O ROMÂNCĂ SUPERBĂ
O româncă le-a frânt inimile unor actori, cântăreţi şi fotbalişti celebri.

Românca Mădălina Ghenea este o "globetrotteriţă a inimilor". S-a iubit cu bărbaţi celebri din România şi din afară, inclusiv de la Hollywood.

A fost iubita acţionarului de la Dinamo Dragoş Săvulescu şi, ca să rămână în lumea fotbalului, a avut o relaţie cu fotbalistul Marco Boriello, fost la AS Roma, acum la Genoa.

După câteva luni l-a părăsit pentru un star de la Hollywood: Leonardo DiCaprio. Mădălina şi Leonardo au fost surprinşi împreună de paparazzi, la doar cinci luni după ce actorul s-a despărţit de Blake Lively.

După DiCaprio, fotomodelul a fost văzut în compania lui Adrien Brody, actor care a curtat-o mai multe luni la rând.

Luna mai a găsit-o însă în braţele lui Gerard Butler, unul dintre cei mai sexy actori din lume. În ciuda faptului că a fost fotografită la braţul acestuia, Mădălina a negat că ar avea o relaţie cu Gerard.

Românca a reapărut în atenţia presei, datorită peliculei „Dom Hemingway", în care va filma alături de Jude Law. Potrivit presei internaţionale, între româncă şi britanic este posibil să se fi înfiripat deja o idilă.

Despre Mădălina Ghenea se spune că ar mai fi avut în trecut şi o relaţie cu Eros Ramazzotti,dar de frumuseţea Mădălinei Ghenea a fost atras şi actorul Rowan Atkinson, interpretul fabulosului Mr. Bean, care a invitat-o pe româncă la o plimbare cu automobilul lui BMW 328 Roadster din 1939.

 

Mădălina s-a născut la 8 august 1987 la Slatina. Încă de la o vârstă fragedă a fost în lumina reflectoarelor, participând la celebra emisiune tv „Tip Top Minitop". Timp de 7 ani, Mădălina a luat lecții de balet, dar și de pian. A absolvit Colegiul Național „Ion Minulescu" din Slatina, reușind să se dedice și carierei ce avea să înceapă.Cariera sa în domeniul modei a început pe când avea doar 15 ani, când a prezentat pentru celebrul creator Gattinoni. A participat la prezentări de modă în toată lumea, România, Italia, Germania, Japonia, Austria, Africa de Sud, Franța sau Spania. Prin urmare, Mădălina se declară „cetățean al lumii, cu viața într-o valiză". Printre reclamele cele mai cunoscute se numără cele la branduri ca La Perla, Lovable, Lise Charmel, Peroni, New Yorker, Borghetti, Sloggi, Grimaldi Mare, Max Well, Lormar, Amarea, Primadonna, Quelle, Margherita Mazzei, Lascana, Von Dutch, Parah, Lepel sau Huntermoller.

 

 

 

 

Comenteaza