Drona lui Charlie Ottley a fost recuperată la Bacău. Românii au talent la însuşirea obiectelor găsite

Drona lui Charlie Ottley a fost recuperată la Bacău. Românii au talent la însuşirea obiectelor găsite
| Foto: Captura video Digi24

Echipamentul de fimare al lui Charlie Ottley a căzut pradă unei noi infracţiuni, după ce un bărbat din Bacău şi-a însuşit obiectul găsit în Timişoara şi dus a fost. 

Drona celebrului jurnalist şi realizator de documentare TV Charlie Ottley, furată şi apoi abandonată de trei copii, a fost găsită de poliţişti tocmai la Bacău. Au fost recuperate şi filmările pe care britanicul le făcuse în weekend.

Oamenii legii l-au identificat pe un bărbat care a găsit geanta aruncată de minorii hoţi pe bulevardul Brătianu, lângă Parcul CIvic de unde o furaseră de pe banca unde era aşezată lângă Ottley. Barbatul, de loc din Bacau, şi-a însuşit geanta găsită şi a plecat acasă în Moldova, a transmis opiniatimisoarei.ro

Acesta a fost însă contactat de poliţişti, care i-au transmis că însuşirea bunului găsit este considerată infracţiune şi că are 10 zile la dispoziţie să predea geanta. Omul a mers imediat şi a încredinţat-o intactă politiştilor de la IPJ Bacău.

Echipamentul de filmare va sosi miercuri dimineaţa la Timişoara şi îi va fi înapoiat lui Charlie Ottley, pentru ca acesta să-şi poată continua filmările la documentarul de promovare a judeţului Timis.

Comenteaza