Cod rutier 2021. Poți să primești o amendă usturătoare dacă faci asta la volan

Cod rutier 2021. Poți să primești o amendă usturătoare dacă faci asta la volan
| Foto: promotor.ro

Cod rutier 2021 aduce o serie de sancțiuni usturătoare pentru conducucătorii auto. Începând din acest an, un gest considerat banal, făcut de foarte mulți prorietari de mașini, le va aduce o amendă usturătoare.

Potrivit Cod rutier 2021, noul an va aduce sanciuni usturătoare pentru o „greșeală” pe care o comit, în mod intenționat, tot mai mulți proprietari de mașini. În acest an, agenții rutieri vor fi atenți doar la felul în care conduc șoferii, fie că vorbim despre viteză sau conduită pe drumurile publice, ci și la chestiuni ce țin de aspectul autoturismelor.

Cod rutier 2021 va însemna bătăi de cap pentru cei pasionați de mașini puternice sau, mai bine zis, gălăgioase. Șoferii prinși în trafic cu tuba autoturismului modificată riscă să primească o amendă usturătoare. Mai mult, chiar și motocicliștii vor fi luați în vizorul polițiștilor, dacă motocicletele pe care le conduc depășesc nivelul legal al decibelilor, potrivit impact.ro.

Vizate de Cod Rutier 2021 sunt nu doar mașinile, ci și motocicletele ce au fost modificate, astfel încât zgomotele produse să fie mai puternice decât cele normale. Șoferii prinși în trafic de polițiștii rutieri cu tobe de eșapament ce depășesc pragul legal al decibelilor ar putea primi amendă în valoare de 580 de lei. În plus, șoferii care au dispozitive neomologate montate pe sistemul de evacuare al gazelor mașinii riscă sancțiuni din partea oamenilor legii.

 

Comenteaza