Copilă de 8 Ani Mușcată de Lup la Grădina Zoologică din Sibiu. Care e starea ei

Copilă de 8 Ani Mușcată de Lup la Grădina Zoologică din Sibiu. Care e starea ei
| Foto: Pexels

Un incident șocant a avut loc la Grădina Zoologică din Sibiu, unde o fetiță de 8 ani a fost atacată de un lup vineri.

Copila, care păruse să evadeze temporar de sub atenta supraveghere a adulților, a avut neinspirația de a-și strecura mâna prin gardul de protecție al cuștii lupului.

Evenimentul tragic s-a desfășurat rapid, cu consecințe grave. Lupul, în ciuda mediului îngrădit, a reacționat instinctual și a mușcat-o pe copil de mână.

„Un echipaj SMURD a intervenit de urgenţă la Grădina Zoologică Sibiu pentru a acorda îngrijiri medicale unei fetiţe în vârstă de 8 ani care a fost muşcată de un lup. Se pare că fetiţa a băgat mâna prin gardul de protecţie şi astfel a fost muşcată de palmă. Aceasta a fost transportată de urgenţă la Spitalul de Pediatrie din municipiul Sibiu, conştientă, stabilă, pentru îngrijiri medicale”, a explicat Andreea Ştefan.

În mod alarmant, acest incident aduce în prim-plan o problemă vitală: supravegherea adecvată a copiilor în locuri precum grădinile zoologice.

Grădina Zoologică din Sibiu are în loc mesaje de avertizare vizibile, care solicită vizitatorilor să nu treacă dincolo de barierele de protecție și să nu intre în contact direct cu animalele.

„S-au realizat investigaţii, consulturi de specialitate, tratamentul local al plăgii, vaccinare antitetanică. De asemenea, fetiţa va beneficia de consult de specialitate Boli infecţioase pentru a primi recomandări la domiciliu”, a transmis purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic de Pediatrie Sibiu, medicul Ioana Mătăcuţă, potrivit mesageruldesibiu.ro. 
 

Comenteaza