Doi tineri, acuzați că au furat dintr-un apartament o jumătate de milion de euro și i-au cheltuit pe jocuri de noroc

Doi tineri, acuzați că au furat dintr-un apartament o jumătate de milion de euro și i-au cheltuit pe jocuri de noroc

Cei doi au furat un seif cu 500.000 de euro și au fost prinși o jumătate de an mai târziu.

Polițiștii din București au pus în aplicare, marți, 11 aprilie, patru mandate de percheziție domiciliară în județul Dâmbovița într-un dosar în care sunt efectuate cercetări pentru furt. În urma perchezițiilor au identificat două persoane.

„În fapt, la data de 3 noiembrie 2022, polițiștii Secției 25 au fost sesizați cu privire la faptul că persoane necunoscute ar fi pătruns într-un apartament, din Sectorul 6, de unde ar fi sustras un seif ce conținea aproximativ 500.000 de euro.

În urma perchezițiilor au fost identificate 2 persoane bănuite de săvârșirea faptei, urmând ca acestea să fie conduse la audieri în vederea dispunerii măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat”, au transmis reprezentanții Poliției Capitalei.

Cei doi suspecți, o femeie și un bărbat, știau de la o rudă a părții vătămate că în apartament există un seif cu mulți bani și nu locuiește nimeni acolo. Hoții au încercat să deschidă ușa apartamentului cu o cheie improvizată, însă nu le-au reușit și au spart-o, relatează ȘtirileProTV.

Banii nu au mai fost găsiți de polițiști și există suspiciunea că cei doi i-ar fi cheltuit pe jocuri de noroc și altele, conform sursei citate.

Comenteaza