Grindeanu, mesaj după explozia de pe şantierul A7. Săptămâna trecută făcea declaraţii de presă de lângă locul tragediei

Grindeanu, mesaj după explozia de pe şantierul A7. Săptămâna trecută făcea declaraţii de presă de lângă locul tragediei

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a transmis, joi dimineață un mesaj în urma exploziei de pe șantierul Autostrăzii Moldovei A7, în care au murit 4 muncitori, iar alţi 5 sunt răniţi.  

Planul roşu de intervenţie a fost activat, în noaptea de miercuri spre joi, la ora 01,30, în urma unei explozii la o magistrală de gaz de la Călimăneşti. În urma exploziei de pe șantierul Autostrăzii Moldovei A7 unde lucrează UMB au murit 4 muncitori, iar alţi 5 sunt răniţi.  

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a transmis, joi dimineață un mesaj de condoleanţe şi a precizat că se află în permanenţă legătură cu constructorul. Acesta din urmă, până la ora 9:30, joi dimineaţa, nu a făcut nicio declaraţie cu privire la tragedie. 

„În momente de grea încercare, niciun cuvânt nu poate alina pierderea persoanelor dragi. În urma accidentului de pe șantierul autostrăzii A7, în care și-au pierdut viața patru muncitori, transmit sincere condoleanțe familiilor îndurerate.

Ca ministru al Transporturilor am fost și sunt în permanentă legătură cu constructorul și autoritățile care au intervenit la locul tragediei”, a scris ministrul pe Facebook.

Săptămâna trecută, ministrul Grindeanu a fost cu premierul Marcel Ciolacu la Adjud la lotul 3 - parte din Autostrada Focșani - Bacău (A7), la doar câţiva km de locul exploziei din noaptea trecută, de unde au făcut mai multe declaraţii de presă cu privire la ritmul de lucru de pe autostrada A7.

Comenteaza