Motivul pentru care a fost arsă de vie o femeie în casa scărilor dintr-un bloc

Motivul pentru care a fost arsă de vie o femeie în casa scărilor dintr-un bloc
| Foto: captura video - https://stirileprotv.ro/

O crimă înfiorătoare a șocat luni întreaga țară. O femeie de 54 de ani din capitală a fost pusă la pământ de un bărbat de 33 de ani cu lovituri de pumni şi picioare, iar apoi atacatorul a turnat combustibil pe ea şi i-a dat foc. 

Crima s-a produs luni dimineață, în jurul orei 8.30. Polițiștii de la Secția 20 au primit un apel la 112 că în scara unui bloc din Sectorul 6, o femeie a fost stropită cu benzină și i s-a dat foc. Ajunși la fața locului ei au constatat că cele sesizate se confirmă și au stins focul cu extinctoarele din dotare până la sosirea pompierilor.

La fața locului au ajuns și pompieri, care au lichidat incendiul, dar și un echipaj SMURD care a constatat decesul victimei. Cercetările în acest caz sunt efectuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București împreună cu Serviciul Omoruri.

Momentele de groază înregistrate de camerele de supraveghere ale sunt cele mai importante dovezi în anchetă. Individul care a comis oribila crimă este în vârstă de 33 de ani şi a fost prins de polițiștii Secției 25 la 4 ore după comiterea faptei în apropierea locuinței sale, tot în Sectorul 6.

Acesta nu şi-ar fi recunoscut fapta, deşi pe camerele de supraveghere este înregistrată crima, iar suspectul a suferit inclusiv arsuri la nivelul picioarelor, primind îngrijiri medicale. Dacă vă fi găsit vinovat, individul riscă să stea după gratii 25 de ani.

Bărbatul ar fi un nepot al victimei şi ar fi avut un conflict mai vechi cu mătușa lui, sora tatălui său, deoarece nu voia să îi lase moștenire un apartament, a transmis stirileprotv.ro

Comenteaza