O adolescentă reclamă că fost abuzată sexual în tabăra de vară a partidului AUR

O adolescentă reclamă că fost abuzată sexual în tabăra de vară a partidului AUR

O adolescentă de 17 ani a susține că ar fi fost violată în timpul taberei de vară a tineretului din AUR, organizată în staţiunea Olimp.

Tânăra spune că vineri, 15 septembrie, a fost plecată cu o delegație compusă din membrii partidului AUR la mare, unde au fost cazați la un hotel.

Aceasta susține că în cursul nopții a consumat băuturi alcoolice la o petrecere "cu mai multe persoane din delegație, iar când s-a trezit a simțit dureri în zona inghinală, observând că prezintă urme de sânge", scrie realitatea.net.

Adolescenta le-ar fi declarat polițiștilor că nu-și amintește ce s-a întâmplat și nu dorește să dea relații cu privire la identitatea persoanelor cu care s-a aflat în camera de hotel. 

Conform IPJ Ialomiţa, Poliţia Municipiului Slobozia a fost sesizată, la data de 16 septembrie, cu privire la faptul că o minoră, de 17 ani, din municipiul Slobozia, s-a prezentat la Secţia de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Slobozia, declarând că a fost victima unei infracţiuni de viol, comisă în judeţul Constanţa.

Cercetările în acest caz sunt în curs de derulare.

Comenteaza