O femeie a fost arestată pentru că și-a înjunghiat concubinul în abdomen. Totul a pornit de la o ceartă

O femeie a fost arestată pentru că și-a înjunghiat concubinul în abdomen. Totul a pornit de la o ceartă

O ceartă între o femeie și un bărbat s-a sfârșit într-un mod tragic. Femeia a luat un cuțit și l-a înjunghiat pe bărbat. 

O femeie în vârstă de 53 de ani din Sărmăşag, județul Sălaj, a fost arestată preventiv pentru 30 de zile după ce şi-a înjunghiat concubinul, de 46 de ani, cu un cuţit, în abdomen.

„În fapt s-a reţinut că, în data de 8 septembrie, pe fondul consumului de alcool, între inculpată şi persoana vătămată, concubinul acesteia, a izbucnit un conflict spontan, împrejurare în care femeia a luat un cuţit cu lama de opt centimetri şi i-a aplicat bărbatului o lovitură cu cuţitul în zona abdominală, provocându-i o plagă înţepată penetrantă în cavitatea peritoneală, punându-i în primejdie viaţa”, se arată în comunicatul procurorilor.

În aceeaşi zi s-a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale şi reţinerea inculpatei pe o durată de 24 de ore, iar în 9 septembrie, procurorul de caz a cerut arestarea preventivă a femeii pentru 30 de zile, măsură admisă de judecătorul de la Tribunalul Sălaj, conform ȘtirileProTv.
 

Comenteaza