S-a stins din viaţă Benone Sinulescu. Frica de spital l-a ţinut acasă, deşi era bolnav

S-a stins din viaţă Benone Sinulescu. Frica de spital l-a ţinut acasă, deşi era bolnav
| Foto: https://media.alephnews.ro/

Celebrul artist, Benone Sinulescu, avea mai multe probleme de sănătate și a refuzat internarea în spital, chiar dacă avea o pneumonie care s-a complicat. 

Artistul Benone Simulescu a murit joi, la vârsta de 84 de ani. Potrivit apropiaților, el a murit la una din locuințele sale din județul Arad, din cauza unei pneumonii care s-a agravat pe fondul unor alte probleme de sănătate. 

Lui Benone Sinulescu i s-a făcut rău duminică, iar joi, 18 noiembrie 2021, în jurul orei 14.50, a murit în propria locuință. 

"Am rămas singură. Era bine, ne bucuram, dar a făcut o pneumonie de aspirație și s-a dus, n-a vrut să fie dus la spital, de frică, din cauza Covid-19. A murit astăzi, la orele 14.30, îl ducem la o casă mortuară, la o firmă, apoi de aici o să-l ducem la Filarmonica, îl vom înmormânta la Eternitatea. El este în casă acum, în pat, așteptăm firma mortuară să vină, sunt distrusă de durere. Nu am nevoie de nimic, pe el înapoi nimeni nu îl mai întoarce!”, a declarat soția lui Benone Sinulescu pentru redacția playtech-impact.

Cântăreţul de muzică populară Benone Sinulescu s-a născut la 24 mai 1937, în localitatea Siriu din judeţul Buzău. A primit numeroase premii şi distincţii pentru activitatea sa artistică. 

 

Comenteaza