Video Scenă de comedie la o ședință de Primărie. Un consilier local a intrat în direct dezbrăcat, din baie:" Închide camera!"

Scenă de comedie la o ședință de Primărie. Un consilier local a intrat în direct dezbrăcat, din baie:" Închide camera!"

Un consilier PSD a intrat, vineri, în ședința online a Consiliului Local, Sectorul 1, de la duș, cu camera video pornită.

Zi cu ghinion pentru consilierul PSD Alberto Iosif Caraian, care s-a făcut de râs , vineri dimineața, în timpul ședinței Consiliului Local al Sectorului 1... În momentul în care se făcea prezența, social democratul a intrat online având camera video pornită - bărbatul era la duș, în pielea goală și ud.

Colegii au început să râdă, iar cineva i-a strigat "Alberto, închide camera!". Șocial democratul a închis camera, iar ședința a continuat. 

Ulterior, Alberto Iosif Caraian a postat pe Facebook un mesaj în care și-a cerut scuze pentru ce s-a întâmplat:

"Tehnica mai joaca feste. Graba din păcate și-a spus cuvântul! Îmi cer scuze pentru nefericita întâmplare. Apa calda era de la propria centrala, ca sa anticipez orice întrebări. Scuze încă o data tuturor!".

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza