Zeci de sindicaliști SANITAS protestează în fața Guvernului: „Promisiunile neonorate ne-au epuizat"

Zeci de sindicaliști SANITAS protestează în fața Guvernului: „Promisiunile neonorate ne-au epuizat"
| Foto: arq.ro

Câteva zeci de angajați în domeniile sanitar și de asistenţă socială, participă astăzi la un protest în Piaţa Victoriei, intitulat "Mitingul Epuizării". Aceștia sunt nemulţumiţi de ceea ce numesc "strategiile de criză incoerente" ale autorităţilor în ceea ce privește abordarea epidemiei.

Protestatarii au strigat "Rușine să vă fie!" către clădirea Guvernului și afișează pancarte cu mesajul "Promisiunile neonorate ne-au epuizat".

Participanţii la miting poartă măști și mănuși iar numărul lor nu depășea 100 de persoane în prima oră de protest.

"Membri noștri, salariaţi în sistemul sanitar și în sistemul de asistenţă socială, sunt epuizaţi pentru că luptă de mai bine de 8 luni pe un front în permanentă schimbare, fără a li se respecta dreptul la odihnă, la protecţie, la remunerarea corectă a muncii, sunt cu atât mai epuizaţi cu cât pierd din ce în ce mai des colegi dragi, care nu mai fac faţă luptei cu virusul ucigaș din cauza stresului la care sunt supuși, stres care le slăbește capacitatea de apărare!", se menţionează în comunicatul prin care Federaţia SANITAS anunţa organizarea manifestaţiei.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza