Oleleu răspunde în numele lui Uioreanu în scandalul delegaţiilor. Vezi ce argumente are

Oleleu răspunde în numele lui Uioreanu în scandalul delegaţiilor. Vezi ce argumente are
După ce dimineaţă fostul vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Cluj Alexandru Coroian i-a cerut socoteală preşedintelui Horea Uioreanu despre delegaţiile avute de când e în funcţie, actualul vicepreşedinte Ioan Oleleu îi răspunde şi acuză declaraţiile ca fiind "halucinante, profund tendenţioase şi de rea credinţă".

"Toate deplasările în străinătate ale preşedintelui Consiliului Judeţean au reprezentat vizite oficiale, strict în interes de serviciu şi care au avut la bază invitaţia oficială a autorităţilor publice şi, respectiv, agenţilor economici din ţările vizitate", spune Oleleu despre vizitele lui Uioreanu.

"Nici măcar o astfel de vizită nu a presupus un scop privat ci exclusiv raţiuni legate de interesul general al judeţului Cluj şi al locuitorilor săi. Scopul acestor întâlniri oficiale a fost unul extrem de ambiţios şi nobil în acelaşi timp - de a atrage noi investiţii, contribuind astfel la dezvoltarea economico-socială a judeţului Cluj şi, mai ales, la crearea a mii şi mii de locuri de muncă atât de necesare pentru clujeni. Îmbucurător pentru noi dar, mai ales pentru clujeni, este faptul că aceste delegaţii oficiale nu au întârziat să îşi arate rezultatele exclusiv pozitive concretizate în investiţii de zeci de milioane, mii de locuri de muncă dar şi o nouă atitudine de deschidere şi disponibilitate la colaborare a investitorilor străini şi a autorităţilor publice din regiunile care au făcut obiectul deplasărilor".

Oleleu adaugă că relaţiile CJ Cluj cu partenerii instituţionali a inclus şi invitaţii oficiale şi a încurajării de a veni la Cluj "pentru cât mai mulţi diplomaţi, reprezentanţi oficiali şi investitori străini, în acelaşi scop precis - atragerea a cât mai multe investiţii şi crearea cât mai multor locuri de muncă pentru clujeni".

Vezi ataşat declaraţia completă

Vezi aici ce acuze aduce Coroian

Comenteaza