Război pe Cluj Arena: vezi scandalul între Rus şi Tişe VIDEO

Război pe Cluj Arena: vezi scandalul între Rus şi Tişe VIDEO
"Toţi şi-au dorit să facă stadionul dar nimeni n-a făcut nimic". Astfel i-a răspuns Alin Tişe lui Ioan Rus, după ce fostul preşedinte al PSD Cluj a spus că mai bine ar fi investit în modernizarea stadionului din Gruia, decât în construirea unei noi arene. Prezent la Realitatea TV Cluj, Tişe a declarat că nu a renunţat la ideea de a moderniza arena Dr Constantin Rădulescu.
">

Fostul vicepreşedinte al PSD, Ioan Rus, susţine că şi în alte oraşe mari ale Europei, există un singur stadion, pe care joacă două echipe rivale.

"Consiliul Judeţean trebuia să investească zece milioane în stadionul din Gruia, nu să facă un al doilea stadion", a spîus el.

Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj a afirmat că şi predecesorii săi din conducerea instituţiei, Ioan Rus şi Marius Nicoară şi-au propus să facă un nou stadion, dar nu au reuşit.

"Ambii au promis că acest stadion trebuie făcut acolo, ambii au dorit voturi de la suporterii unei echipe sau altei echipe. Problema e că n-au făcut şi atunci când cineva face e evident că e deranjant", explică preşedintele CJ Cluj, Alin Tişe.

Tişe susţine că nu s-a renunţat la ideea modernizării stadionului din Gruia. O comisie, formată din consilieri de la toate partidele reprezentate la nivel judeţean, analizează această oportunitate.

Stadionul Cluj Arena a fost inaugurat pe 1 octombrie 2011, iar costul final s-a ridicat la 35 de milioane de euro fără tva. Stadionul are o capacitate de 30.000 de locuri şi face parte din categoria „Elite".

Ciprian ARON

Comenteaza