Ajuns şef la PRM, Funar îl dă afară pe Vadim. Ce condiţii îi pune ca să-l primească înapoi VIDEO

Ajuns şef la PRM, Funar îl dă afară pe Vadim. Ce condiţii îi pune ca să-l primească înapoi VIDEO
Gheorghe Funar a ieşit astăzi pentru prima dată în public după ce a câştigat şefia PRM. Fostul primar al Clujului i-a pus patru condiţii lui Corneliu Vadim Tudor pentru a fi reprimit în partid. Prima dintre condiţii: Tribunul va trebui să îşi ceară scuze public celor pe care i-a insultat de-a lungul timpului, dacă vrea să revină în PRM.

Noul preşedinte al PRM, Gheorghe Funar, are nişte condiţii bine stabilite pentru Corneliu Vadim Tudor, în cazul în care acesta vrea să revină în PRM.

"Să retragă această cerere de intervenţie dacă vrea binele partidului", spune Funar. "Să ceară scuze publice la toţi pe care i-a calomniat şi insultat; el zice că este creştin practicant şi dacă are frică de Dumnezeu o face", continuă el.

Gheorghe Funar i-a cerut lui Corneliu Vadim Tudor să recunoască în public că toate deciziile pe care le-a luat cu privire la excluderile din partid au fost nestatutare. "Să recunoască public că toate deciziile pe care le-a luat vizând excluderile din partid şi dizolvarea unor filiale sunt nestatutare", spune noul preşedinte al PRM.

Vadim Tudor mai are de îndeplini şi o a patra condiţie pentru a reveni în PRM. Fostul lider al Partidului România Mare trebuie să facă dovada că şi-a plătit cotizaţia de membru în ultimii 5 ani, despre are Funar a spus că nu a fost achitată.

Reporter: Anca Baciu
Imagine: Rareş Râşnoveanu

Comenteaza