Alegeri interne în cadrul UDMR pentru CJ. Ordinea candidaţilor pe listă

Alegeri interne în cadrul UDMR pentru CJ. Ordinea candidaţilor pe listă
UDMR a ales, la întâlnirea Consiliul Reprezentanților Județeni ai partidului, ordinea candidaților la Consiliul Județean (CJ) Cluj. Cei prezenți au decis cu vot secret cine va fi pe primele locuri pe lista pentru forul administrativ judeţean.

Cei cu drept de vot au decis că primul loc va fi încredințat lui Deák Ferenc, președintele executiv la Organizația Județeană Cluj a UDMR, în timp ce pe al doilea loc va fi Vákár István, vicepreședinte al Consiliului Județean Cluj.

Pe locul al treilea va urma Balla Ferenc, consilier local în comuna Bonțida, locul patru aparține lui Lörinczi Zoltán, consilier județean, iar pe locul cinci se află Enyedi Tamás, vicepreședintele pe probleme de tineret în cadrul organizației județene a UDMR Cluj. Locul șase va fi ocupat de Keizer Robert, președintele Partidului Civic Maghiar.

Pe următoarele locuri vor fi Szőcs Endre, coordonator credite la Societate de Microfinanțare Rurală LAM IFN SA sucursala Cluj, Kinizsi Zoltán, directorul adjunct la Sala Polivalentă Cluj-Napoca, Szász Endre Lóránd, avocat, Okos-Rigó Dénes, consilier județean, profesor la Colegiul Ady Endre din Sâncraiu, și Ferencz István, consilier județean, profesor la şcoala generală din Unguraș.

La dezbateri a fost prezent și Eckstein Kovács Péter, președintele executiv al UDMR, care a declarat că solidaritatea ar trebui să fie cuvântul cheie. La întâlnire au participat în jur de 130 de persoane, dintre care 118 aveau drept de vot.

Comenteaza