Alin Tișe pune tunurile pe USR: „Au făcut cel mai mult rău Clujului”

Alin Tișe pune tunurile pe USR: „Au făcut cel mai mult rău Clujului”
| Foto: Facebook.com/AlinTise

Președintele Consiliului Județean Cluj nu-i are deloc la suflet pe cei de la USR, pe care îi acuză că au creat, în ultimii ani, cele mai mari deservicii județului pe care îl conduce.

Potrivit liderului forului administrativ județean, printre lucrurile negative făcute de useriști, se numără scoaterea Centurii Metropolitane și a Metroului din PNRR, dar și intenția de a desființa Institutul de Transplant Renal din Cluj-Napoca.

Am constatat că se apropie anul electoral deoarece am văzut anumite personaje puse pe panourile stradale. Am văzut pe drumul spre Turda două panouri uriașe cu un domn care este senator sau deputat din partea USR. Am aflat și eu după trei ani că ar reprezenta județul nostru în Parlament. Atunci am realizat că se apropie campania electorală și vor începe mulți oameni să vorbească despre lucrurile pe care nu le-au făcut în mandatul lor.

Scria mare «USR» pe acel panou. Partidul, care știm prea bine, a creat și a adus cele mai multe deservicii acestui județ în ultimii ani, în toată perioada cât a fost la guvernare. Vă reamintesc, cu onor USR, s-a reușit performanța de a scoate de la finanțare la acea vreme, din PNRR, Centura Metropolitană și metroul.

Acei miniștri incompetenți ai lor au considerat că proiectele nu sunt pentru Cluj o prioritate. Reamintesc și criza de la Institutul de Transplant. Prima persoană care a făcut demersuri pentru desființarea acestui Centru a fost un ministru al Sănătății (Ioana Mihăila – n.red.) care era absolventă de Cluj.

Am văzut deja o poziționare, în special a partidelor care au făcut mult rău acestui oraș și județ, în speță USR, care încep deja cu afișe, pliante, materiale. Nu putem să-i oprim, nu asta e ideea. Ideea este că realizez cum anume se poziționează persoanele, care, timp de trei ani și jumătate, nici n-am știut că există”, a declarat, la ZIUA LIVE, Alin Tișe.

Comenteaza