Video Foto Alin Tișe și-a depus candidatura pentru un nou mandat la șefia Consiliul Județean Cluj: „Experiență, viziune și continuitate pentru viitorul Clujului”

Alin Tișe și-a depus candidatura pentru un nou mandat la șefia Consiliul Județean Cluj: „Experiență, viziune și continuitate pentru viitorul Clujului”
| Foto: ZIUA de CLUJ
Alin Tișe și-a depus candidatura pentru un nou mandat la șefia Consiliul Județean Cluj: „
Alin Tișe și-a depus candidatura pentru un nou mandat la șefia Consiliul Județean Cluj: „
Alin Tișe și-a depus candidatura pentru un nou mandat la șefia Consiliul Județean Cluj: „
Alin Tișe și-a depus candidatura pentru un nou mandat la șefia Consiliul Județean Cluj: „

Președintele Consiliului Județean (CJ) Cluj, Alin Tișe, și-a depus, luni, candidatura din partea Partidului Național Liberal pentru un nou mandat în fruntea forului administrativ județean.

La depunerea candidaturilor au participat, alături de șeful CJ Cluj, primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, liderul PNL Cluj, Daniel Buda, prefectul județului, Irina Munteanu, primari și parlamentari liberali, dari și candidații PNL la funcția de consilieri județeni.

Depunerea candidaturilor de astăzi reprezintă un angajament pe care noi îl facem, PNL, în fața clujenilor. Angajamentul este unul mai vechi: de a dezvolta acest județ și de a aduce un plus de bine în viața fiecărui clujean. Acest parteneriat a început în urmă cu câțiva ani. Parteneriatul cu primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc și cu ceilalți primari din județ, am făcut ca județul Cluj să fie unul fruntaș atât în ceea ce privește dezvoltarea lui, cât și în ceea ce privește veniturile pe cap de locuitor.

Dacă până acum ținta noastră a fost de a fi județul nr.1 în tot ce înseamnă dezvoltare și de a crea condițiile cele mai bune de trai, ne dorim ca în viitor Clujul să poată concura cu orice oraș din Europa. Vom vorbi în acest mandat de proiecte mari. Astăzi găsim în fiecare comună din Cluj minimul de dezvoltare: drum, apă și canalizare. Vrem să eliminăm, pe cât se poate de mult, decalajul dintre mediul rural și mediul urban. Cunoaștem foarte bine problemele și prioritățile acestui județ.

Avem oamenii potriviți, mijloacele și viziunea necesară pentru a pune în practică proiectele de dezvoltare. Le mulțumesc colegilor din CJ și primarilor din județ. Suntem clar pe un trend ascendent. Împreună cu cei aflați pe lista consilierilor județeni putem spune că avem experiență, viziune și continuitate pentru viitorul Clujului!”, a declarat Tișe la Biroul Electoral de Circumscripție Județeană Cluj.

Președintele PNL Cluj, europarlamentarul Daniel Buda, a precizat că județul Cluj este dat ca exemplu de bune practici la nivelul Uniunii Europene.

Venim în fața dumneavoastră cu o echipă de oameni performanți, o echipă de oameni care s-au validat de-a lungul timpului. Vreau să le mulțumesc tuturor care au lucrat în zona de administrație publică pentru felul în care au reușit să modernizeze județul Cluj. Am demonstrat că putem face o administrație performantă. La Bruxelles, dacă se vorbește de un exemplu de bune practici din România este dat județul Cluj și municipiul Cluj-Napoca. Sunt absolut convins că în următorii 4 ani vom ști să facem o administrație pentru binele cetățeanului. Este extrem de important pentru noi ca fiecare cetățean din județul Cluj să se simtă bine la el acasă și să nu mai fie nevoit să plece din țară”, a afirmat Daniel Buda. 

Vezi AICI Lista candidaților PNL pentru Consiliul Județean Cluj.

Comenteaza