AUR și-a prezentat candidații la europarlamentare, la Cluj: „Chiar dacă e frig, plouă, în sufletele noastre este căldură”

AUR și-a prezentat candidații la europarlamentare, la Cluj: „Chiar dacă e frig, plouă, în sufletele noastre este căldură”
| Foto: captură video - Facebook/AUR

Caravana AUR ”Patrioți în Europa” a ajuns, sâmbătă, în județul Cluj pentru a prezenta lista privind candidații partidului la alegerile europarlamentare de anul viitor.

Potrivit reprezentanților AUR, această inițiativă este menită să aducă aducă mai aproape de români candidații AUR la alegerile pentru Parlamentul European din iunie 2024, dar și programul cu care AUR va merge în legislativul european.

Pe platoul Sălii Sporturilor „Horia Demian” din municipiul Cluj-Napoca, cei de la AUR și-au prezentat o parte din candidați în cadrul unei scurte conferințe de presă.

Suntem aici pentru a-i întâmpina pe o parte din candidații AUR la europarlamentare. Ei se află într-un periplu prin întreaga țară. Am fost împreună dimineață la piața volantă Oser. Acum suntem pe platoul Sălii Sporturilor unde, până de curând, erau producătorii locali care își puteau vinde marfa, dar au fost izgoniți. Trebuie să ne recăpătăm demniteatea noastră în Europa”, a afirmat deputatul AUR Cluj, Alin-Ilie Coleșa.

Cel mai important nume prezent este cel al fostei candidate la președinția României din partea partidului înființat de Dan Voiculescu (PPUSL), Ramona Ioana Bruynseel. Ea s-a înscris în AUR anul acesta și candidează pe un loc patru eligibil pentru mandat de eurodeputat.

„Bine v-am găsit. Iată, plouă, e frig, dar în sufletele noastre este multă căldură și mult entuziasm. Astăzi vă prezentăm cea mai bună listă pe care a prezentat-o vreodată un partid politic pentru alegerile de anul viitor. În 9 iunie 2024, avem ocazia să ne recâștigăm demnitatea în Europa. Avem ocazia să demonstrăm că oameni patrioți și capabili vor merge în Parlamentul European să facă treabă pentru România”, a declarat candidata AUR.

Ramona Bruynseels este născută la Cluj-Napoca și a fost consilier de stat pentru mediul de afaceri în aparatul de lucru al premierului Viorica Dăncilă. De asemenea, a condus Direcția Coordonare Politici și Priorități, în guvernarea lui Mihai Tudose.

Caravana AUR ”Patrioți în Europa” își continuă periplul în județul Cluj și va merge în municipiul Turda, de la ora 14:00.

Comenteaza