Boc e curtat de Mişcarea Populară

Boc e curtat de Mişcarea Populară
Emil Boc este curtat intens de liderii Partidului Mişcarea Populară. Aceştia poartă discuţii şi cu primarii George Scripcaru, Mircea Hava şi Gheorghe Ştefan, toţi de la PDL. Strategia pusă la cale de PMP vizează atragerea celor patru prin intermediul Fundaţiei Mişcarea Populară, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse politice.

Conform surselor citate de Mediafax, cei mai importanţi primari ai PDL ar urma să se alăture Fundaţiei Mişcării Populare, iar negocierile au loc în aceste zile. Este vorba despre primarul municipiului Cluj-Napoca, fostul premier Emil Boc, primarul municipiului Braşov, George Scripcaru, primarul muncipiului Alba-Iulia, Mircea Hava, şi primarul din Piatra Neamţ, Gheorghe Ştefan. Lor li se adaugă primarul municipiului Arad, Gheorghe Falcă. Însă nici unul dintre edili nu vrea să părăsească PDL pentru a nu-şi pierde mandatul. Nici vicepreşedintele PDL Theodor Stolojan nu crede că Emil Boc se va alătura PMP,

STOLOJAN: "BOC IUBEŞTE PDL"
sursa: ziuadecj.ro

"Nu cred că domnul Boc va merge la Mişcarea Populară. Domnul Boc iubeşte acest partid şi cred că va rămâne în PDL. Mie îmi pare rău de fiecare om care a plecat din partid, dar în viaţă asta este. Este o perioadă în care fiecare îşi face propriul examen de conştiinţă, ia deciziile pe care le crede de cuviinţă. Eu nu cred că vom avea pierderi mari pentru că partidul a trecut printr-o restructurare, printr-o organizare internă", a declarat Stolojan.

Pentru ca cei patru primari să nu îşi piardă mandatele, discuţiile pe care PMP le se poartă cu aceştia vizează înscrierea lor în fundaţia Mişcarea Populară, şi nu în partid.

 

Comenteaza