Boc, menţionat în referatul de arestare al Elenei Udrea. Ce spune fostul premier

Boc, menţionat în referatul de arestare al Elenei Udrea. Ce spune fostul premier
Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, este pomenit de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) în referatul prin care au cerut arestarea preventivă a Elenei Udrea.

Numele lui Boc este amintit de procurorii DNA în referatul prin care au cerut arestarea preventivă a Elenei Udrea. Boc a declarat că are date pentru faptul că că numele său ar fi menționat în referatul procurorilor prin care DNA cere arestarea preventivă a lui Udrea.

"În anul 2009, în aprilie, când s-a încheiat acordul cadrul pentru licențele Microsoft, eram împreună cu PSD la guvernare. Vreau să știți că nimeni nu a exercitat niciun fel de presiune asupra mea să se încheie acel contract. Eu nu am exercitat niciun fel de presiune asupra nimănui să se încheie acel contract.

Dacă îmi amintesc bine, acea hotărâre de guvern avea în spate şapte sau opt semnături de la miniştri PSD sau PDL, care erau competenți în materie și ca atare contractul s-a derulat conform prerogativelor legale stabilite de specialiști. Tot ce am discutat despre acest contract în 2009 se regăsește pe stenogramele din ședința de Guvern.

Acolo au fost singurele discuții pe care eu le-am avut în legătură cu acordul cadru din 2009. Alte discuții eu nu am avut cu privire la ce s-a întâmplat în 2009. Singurele discuții purtate le-am avut în Guvern, din care au făcut parte PSD și PDL și îmi sunt martori cei de acolo. Altceva nu știu să vă spun", a declarat edilul.

 

Comenteaza