Boc vrea candidat unic din partea dreptei la prezidenţiale VIDEO

Boc vrea candidat unic din partea dreptei la prezidenţiale VIDEO
Fostul premier al României, Emil Boc, este de părere că "dreapta" politică trebuie să se unifice pentru a oferi un candidat unic la alegerile prezidenţiale din 2014 şi a evita ca funcţia de preşedinte să fie ocupată de un candidat al stângii.

"Dreapta trebuie să facă orice îi stă în putinţă, orice este posibil politic, pentru ca stânga să nu ajungă din nou la putere", a precizat Emil Boc la emisiunea Clujul în Realitatea de miercuri seară de la Realitatea TV Cluj.

"Trebuie lăsate deoparte orgoliile şi pus înainte obiectivul: să avem un singur candidat al dreptei care să se bată cu stânga. Am văzut că, vrem nu vrem, funcţia de preşedinte marchează viaţa politică a ţării pe o perioadă de zece ani, dacă îşi obţine şi cel de-al doilea mandat; nu ar trebui să ne permitem să lăsăm acest cadou în mâna stângii", a adăugat fostul premier al României. "Opţiunea mea este un singur candidat (din partea dreptei, n.red.)".

Boc a precizat că înainte de a fi nominalizaţi posibili candidaţi ai dreptei la prezidenţiale trebuie stabilite mai întâi principiile candidaturii. Pe de altă parte Boc şi-a reiterat opţiunea de a nu se număra între posibilii candidaţi pentru prezidenţiale.

 

 

 

 

 

Comenteaza