Bogdan Pivariu, ales președinte PNL Florești

Bogdan Pivariu, ales președinte PNL Florești
| Foto: facebook.com/daniel.buda.oficial

Primarul comunei clujene a fost ales în fruntea organizației locale.

PNL Florești are un nou președinte, în persoana lui Bogdan Pivariu. Tânărul primar al comunei a fost ales în fruntea organizației locale pentru următorii 4 ani și a fost felicitat de europarlamentarul Daniel Buda.

“Îl felicit pe colegul meu, Bogdan Pivariu, primarul Comunei Florești, pentru alegerea în funcția de președinte al organizației PNL Florești precum și noului birou care, începând de astăzi, va gestiona activitatea politică pentru viitorii 4 ani!

Le mulțumesc pe această cale și membrilor care au pus umărul la rezultatele electorale bune pe care PNL Florești le-a înregistrat la alegerile locale și parlamentare. Organizația Florești este o organizație puternică, cu oameni extrem de bine pregătiți profesional, care cred în valorile național-liberale și mai presus de toate, se pun necondiționat în slujba cetățenilor. Acest lucru este vizibil prin felul în care această comună s-a dezvoltat, fiind cea mai mare comună din România, cu o populație tânără și dinamică.

Comuna Florești este un exemplu de absorbție eficientă a fondurilor europene. Domnul primar a accesat fonduri pentru construirea, reabilitarea și dotarea unor obiective de interes public, investiții care, în mod cert, au contribuit la ridicarea nivelului de trai. Îl felicit pe Bogdan Pivariu pentru felul în care gestionează proiectele comunei dar îi felicit și pe cetățeni pentru parteneriatul real cu domnul primar și echipa de consilieri locali. 

Cu această ocazie, i-am informat pe colegi că, începând din acest an, România are la dispoziție 80 miliarde euro și șansa istorică de a se conecta la trendul european al dezvoltării post-pandemie. Iar Comuna Florești va avea capacitatea să absoarbă fonduri europene, datorită echipei liberale!”, a transmis Daniel Buda.

Comenteaza