Ce spune Rareș Bogdan despre cartea lui Nicolae Ciucă: „Vă asigur că este scrisă”

Ce spune Rareș Bogdan despre cartea lui Nicolae Ciucă: „Vă asigur că este scrisă”
| Foto: b1tv.ro

Cartea liderului PNL Nicolae Ciucă, intitulată „Un ostaş în slujba ţării”, a iscat foarte multe controverse și discuții în spațiul public. Au fost voci care au afirmat că aceasta nici măcar nu este scrisă.

Prim-vicepreşedintele PNL, Rareş Bogdan, afirmă că nu a citit-o încă, dar cu siguranță cartea este scrisă.

Discuţia despre cărţi în cadrul frumosului palat din Kiseleff, un palat absolut minunat, nu ştiu dacă este cea mai potrivită. Sigur, mai au câţiva intelectuali, nu foarte mulţi în zona PSD. Intelectualitatea publică din România a activat în general în zona dreptei. Eu mă bucur că sunt preocupaţi de cartea domnului Ciucă. Vă asigur că cartea este scrisă.

Faptul că ea nu a apărut în luna august sau iulie este pentru că noi am schimbat data alegerilor, împreună cu socialiştii, cu colegii noştri de guvernare şi am decis ca alegerile prezidenţiale să fie la sfârşitul lunii noiembrie-începutul lunii decembrie. Atunci, nu avea sens să venim cu acest proiect, care e mai mult decât o carte, este un proiect, o viziune pentru România a preşedintelui PNL, în perioada de vară şi am decis amânarea”, spune la Antena 3 Rareş Bogdan.

Liberalul mai spune că liderii PSD vor primi un exemplar cu dedicaţie, „pentru că asta e o chestiune de eleganţă, iar preşedintele PNL este recunoscut pentru eleganţa şi echilibru, echidistanţa şi raţiunea sa”.

Rareş Bogdan spune că nu a citit cartea: „Dacă nu a apărut, cum să o citesc?...”.

Liderii PSD au ironizat amânarea lansării acestei cărţi. „De două luni o aştept”, afirma vineri preşedintele social-democraţilor, Marcel Ciolacu.

Comenteaza