Cine sunt candidații AUR pentru primăriile din Turda și Câmpia Turzii

Cine sunt candidații AUR pentru primăriile din Turda și Câmpia Turzii
| Foto: Facebook.com/Adrian Nap

Partidele de opoziție se grăbesc să-și anunțe candidații cu care vor să câștige primăriile din județul Cluj. După USR, a venit și rândul celor de la AUR să facă publice numele candidaților pentru fotoliul de edil al municipiilor Turda și Câmpia Turzii.

Președintele AUR, George Simion, i-a anunțat pe cei doi candidați pentru funcția de primar, pentru alegerile locale din acest an, conform unei informări transmise de Mircea Irimie, ales coordonatorul campaniei electorale a AUR la nivelul județului Cluj, pentru alegerile europarlamentare.

La Turda, AUR l-a anunțat candidat pe președintele PMP Turda, consilierul local Adrian Nap, deși PMP are o altă alianță cu USR și Forța Dreptei, în Alianța Dreapta Unită. În urmă cu câteva zile, George Simion declara la TV că au venit mai multe ”fosile” de la PMP, dar că nu le dă nicio funcție și că-i va ”cerne”.

Însă, după o descindere a lui Nap la București, la Camera Deputaților, George Simion și-a abandonat președintele AUR de la Turda, Dan Grigoriu, care anunțase că stabilirea candidaturilor la ”locale” se va face după alegerile europarlamentare din iunie, scrie turdanews.net.

La Câmpia Turzii, candidat a fost anunțat Marian Morar, administratorul public al Primăriei, care s-a disociat în ultima perioadă de primarul Dorin Lojigan și despre care erau zvonuri că va fi candidatul AUR la Primărie.

Comenteaza