Ciolacu nu înţelege de ce premierul deschide sălile de ”păcănele”, dar nu şi bisericile sau restaurantele

Ciolacu nu înţelege de ce premierul deschide sălile de ”păcănele”, dar nu şi bisericile sau restaurantele
| Foto: Mediafax-foto-Alexandru-Dobre

Guvernul vrea să te mai ţină sub restricţii încă o lună, dar PSD le strică planul. Ciolacu îi întreabă pe guvernanţi de ce nu poţi merge la biserică şi restaurant, dar e permis să mergi la păcănele. Social-democraţii vor veni cu o lege a lor prin care să stabilească ceea ce Guvernul nu vrea să includă în HG.

Ciolacu vrea să strice planurile lui Orban. El nu spune nu prelungirii stării de alertă, dar pune condiţii. Guvernul te-ar mai ţine sub restricţii încă o lună, dar PSD nu le dă mai mult de 15 zile, cu toate compromisurile, scrie Mediafax.

Ciolacu e nedumerit de ce nu se deschid şi bisericile şi restaurantele, dacă păcănelele da. PSD va veni cu o lege prin care să modifice toate acestea după placul lor. HG-ul îl vor modifica pentru deschiderea lăcaşelor de cult. 

”Nu ştiu peste câteva ore ce se va întâmpla când va expira starea de alertă. Cu certitudine ştim un lucru: în spaţiile închise se pot juca păcănele. Prin urmare, aşteptăm să vedem cum e propunerea Guvernului. Nu va fi prelungită cu mai mult de 15 zile. Ce doresc eu de la Guvern, să ne explice de ce în spaţii închise putem juca păcănele, şi de ce în spaţii închise la biserică, nu putem merge În ceea ce proveşte lăcaşele de cult, da, deschiderea lor va fi inclusă în HG”, a declarat Marcel Ciolacu, preşedintele interimar al PSD.

Comenteaza