Consilierii locali ai USL cer şedinţă extraordinară după arestarea lui Apostu

Consilierii locali ai USL cer şedinţă extraordinară după arestarea lui Apostu
Consilierii locali ai Uniunii Social Liberale Cluj cer Consiliului Local Cluj-Napoca organizarea unei şedinţe extraordinare, pentru a verifica stadiul proiectelor mari pe care municipiul le are in derulare - sala multifuncţională de sport şi lucrările de reabilitare la linia de tramvai, după ce primarul Sorin Apostu a fost arestat preventiv pentru luare de mită în formă continuată.

"Suntem interesaţi în primul rând ca în municipiul Cluj-Napoca să nu avem blocaje ale lucrărilor pe care le avem în derulare din cauza evenimentelor de săptămâna trecută (arestările vicepreşedintelui Consiliului Judeţean Radu Bica şi primarului Sorin Apostu, n.red.) Şi ca asupra lor să nu mai planeze suspiciuni de corupţie. În cazul primarului, avem încredere că justiţia îşi va face datoria. Vom cere o situaţie la zi în ceea ce priveşte derularea lucrărilor la sala polivalentă, atât ca timp necesar până la finalizare, cât şi ca plăţi efectuate până în prezent din suma totală cu care s-a câştigat licitaţia. Conform contractului, lucrarea trebuie finalizată în 36 de luni, însă în primăvară eram anunţaţi că ea va fi gata în luna mai a anului 2012", a declarat liderul consilierilor locali PSD, Remus Lăpuşan, într-un comunicat de presă.

"Aceeaşi situaţie o avem şi în cazul lucrărilor de la linia de tramvai", spune consilierul local PNL Steluţa Cătăniciu. "Nu putem să lăsăm Clujul ca veşnic şantier, aşa că vrem să analizăm fiecare lucrare în parte pentru a ne asigura că nu mai există suspiciuni de corupţie. Ceea ce ne preocupă în aceste momente este să stabilim o modalitate de funcționare a acestui for din care facem parte pentru că interesul nostru principal trebuie să fie clujenii cărora trebuie să le redăm încrederea în faptul că există și un alt tip de a face administrație locală", a spus Cătăniciu.

Comenteaza