Consilierii PDL: "Niciunul dintre subiectele de pe ordinea de zi nu avea caracterul de urgență pentru convocarea unei ședințe extraordinare"

Consilierii PDL:
Consilierii judeţeni PDL, care au părăsit şedinţa de plen de astăzi, au trimis un comunicat prin care îşi justifică gestul.

PDL-iştii susţin că subiectele de pe ordinea de zi, proiecte propuse de USL, nu aveau caracter de urgență pentru convocarea unei ședințe extraordinare.

"Cu toate că niciunul dintre subiectele de pe ordinea de zi nu avea caracterul de urgență pentru convocarea unei ședințe extraordinare, consilierii PDL Cluj nu înţeleg de ce proiectul de hotărâre privind Spitalul Regional de Urgență, depus în cadrul ședinței ordinare din luna septembrie, nu își găsește locul printre priorităţile agendei majorităţii USL-iste. Este regretabil faptul că acţiunile pentru demararea acestor proiecte, făcute de fostul președinte al Consiliului Județean Cluj, Alin Tişe şi de Premierul Emil Boc, nu sunt continuate de actuala conducere a Consiliului Județean Cluj, în folosul cetățenilor", arată consilierii PDL într-un comunicat remis presei.

 

 

Comenteaza