Contre între Nicoară şi Lăpuşan. Mărul discordiei, candidatura lui Octavian Buzoianu

Contre între Nicoară şi Lăpuşan. Mărul discordiei, candidatura lui Octavian Buzoianu
PSD Cluj l-a acuzat, printr-un comunicat de presă, pe co-preşedintele PNL Cluj, Marius Nicoară, de ipocrizie. Reacţia PSD Cluj vine după ce senatorul Marius Nicoară a declarat că este un prieten vechi al lui Octavian Buzoianu şi că este surpins de faptul că omul de afaceri a ales să reprezinte PSD.

„PSD Cluj îi amintește senatorului Marius Nicoară, că în 2012 a fost și candidatul PSD la primăria municipiului Cluj-Napoca, în alianța USL, PSD susținându-l acum patru ani necondiționat pentru că era singura persoană care putea să-l învingă pe Emil Boc", se arată în comunicatul de presă al PSD Cluj. „Îi amintim senatorului Marius Nicoară că adevărații liberali sunt în partidul dlui. Călin Popescu Tăricenu iar ALDE la fel, ca și PSD susține la primăria Cluj-Napoca un candidat independent", a spus şi liderul social democraţilor clujeni, Remus Lăpuşan.

Octavian Buzoianu a reacţionat şi el la declaraţiile prietenului său, Marius Nicoară. „Nu intru în politică, nu mă interesează cariera politică, iar aceasta este dovada consecvenței mele pe termen lung. M-am motivat să candidez ca independent pentru că doresc să îmi pun amprenta asupra dezvoltării Clujului și să depolitizez administrația. Îl cunosc de mult timp pe Marius Nicoară și e adevărat că de-a lungul anilor am avut multe discuții cu el să intru în partid, așa cum și alte partide mi-au propus, dar subliniez, sunt consecvent principiilor mele. Candidez independent din dorința de a aduce un plus de vitalitate administrației clujene. Aș fi fericit dacă și PNL sau membri ai PNL care mă cunosc și au încredere în mine ar veni alături de toți cei care mă susțin, pentru binele Clujului", a afirmat Buzoianu.

Contactat de ZIUA de CLUJ, senatorul Marius Nicoară le-a răspuns destul de succint foştilor săi aliaţi din 2012: „Atunci nu a fost opţiunea mea să candidez, a fost decizia conducerii partidului". „Eu am spus doar că l-am invitat pe Octavian Buzoianu să vină alături de mine în PNL dar el a refuzat spunând că nu-l interesează politica iar acum m-am declarat surprins de faptul că s-a alăturat PSD. Am toată prietenia mea în continuare pentru Buzoianu", a mai precizat Marius Nicoară.

 

 

 

Comenteaza