Cordoş îl face "iresponsabil" pe ministrul Muncii şi îl cheamă la muncă săptămâna viitoare

Cordoş îl face
"Este la fel de iresponsabil şi colorat în fotoliul de ministru cum era în cel de consilier prezidenţial", a declarat Cordoş.




">

Senatorul clujean Alexandru Cordoş (PSD) spune că ministrul Muncii, Sebastian Lăzăroiu, face «declaraţii iresponsabile» în ultimele săptămâni.

„Imediat după numirea în funcţia de ministru, în calitate de secretar al Comisiei de Muncă,familie şi protecţie socială din Senatul României, i-am solicitat dlui Lazaroiu să se prezinte în cadrul Comisiei pentru a ne spune care este viziunea Guvernului cu privire la acest minister. Din păcate nu am primit niciun răspuns, iar dl Lazaroiu nu s-a prezentat în faţă noastră pentru a ne spune ce intenţionează să facă. Astăzi, vedem şi de ce. Pentru că pur şi simplu ministrul Lazaroiu nu are nici cea mai mică legătură cu acest portofoliu, iar declaraţiile sale sunt în continuare contradictorii, însă fără să ofere nici o soluţie pentru numărul de şomeri în creştere din România, spre exemplu. Am văzut mai nou, că îl preocupă probleme care ţin de Ministerul Economiei, şi anume problemă CET-urilor. Problemă subvenţiilor la căldură trebuie discutată, însă într-un alt minister", a declarat Alexandru Cordoş, care este şi secretar al Comisiei de Muncă şi Protecţie Socială din Senatul României.

Cordoş adaugă că singura preocupare a ministrului „este propovăduirea părerilor preşedintelui Băsescu". El spune că îl aşteaptă săptămâna viitoare, o dată cu începerea noii sesiuni parlamentare, să se prezinte în cadrul Comisiei de muncă, familie şi protecţie socială din Senat pentru a discuta problemele care ţin de ministerul din subordinea sa.

 

Comenteaza